Het grootste Outdoor Rail Event in het Verenigd Koninkrijk
Is georganiseer op 18-19 juni 2014 jl.

Network Rail , heeft  in samenwerking met The Rail Alliance , The Rail Ingenieur en Macrail , met trots Rail live 2014 gepresenteert  - een showcase voor spoorweginfrastructuur.

2014, die de start van de controle Periode 5 (CP5) markeert, ziet de gehele spoorwegsector voort te gaan op een van de langste aanhoudende perioden van de investering van de spoorwegen heeft gezien sinds de Victoriaanse tijd. We zullen de voortzetting van onze focus op veiligheid en het leveren van waarde voor je geld door nauwer samen te werken met leveranciers.

Gezamenlijk werken is de grootste kans om de stapsgewijze verandering in de manier waarop wij leveren projecten die zullen helpen om te voldoen aan de uitdagingen waar we voor staan ​​als een industrie te maken. En alle leveranciers aan de spoorwegsector, van track, elektrificatie te signaleren, telecom en civiele techniek, zal een rol spelen in het bereiken van onze doelen in CP5 hebben.

Rail Live-2014 is een kans om een ontmoeting met de leveranciers van alle aspecten van de infrastructuur het bedrijfsleven, om de efficiŽntie, kwaliteit en betrouwbaarheid rijden. Daarnaast Rail live 2014 zullen leveranciers rail voorzien van de fantastische kans om hun capaciteiten te tonen en vertonen. U kunt onze Rail Leveranciers zullen kunnen voldoen, kijken naar live demonstraties van hun mogelijkheden en technieken en hebben de eerste gelegenheid om nieuwe innovatie in actie te zien!

en van onze correspondent uit Engeland Mick hebben we de foto's van het bovenleiding materieel

De site van deze show vindt u hier  http://www.raillive2014.com/

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier.

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.

 

 

font>