PGO Betuwe en Den Bosch voor BAM Rail   

Eind vorig jaar was het intern al bekend, maar nu is BAM Rail er mee naar buiten gekomen, Bam rail heeft zijn eerste PGO gebied binnen gehaald, dus alle geruchten als dat BAM wilde stoppen met onderhoud blijken dus onzin.

Het persbericht.

Persbericht       BAM Rail bv

BAM Rail verwerft opdracht spooronderhoud Betuwe

Breda, 20 januari 2012 - BAM Rail bv heeft van ProRail opdracht verworven voor het spooronderhoud uitvoeren in de Betuwe gedurende vijf jaar vanaf 1 juni 2012. Het betreft de sporen in en rond 's-Hertogenbosch in Noord-Brabant en Geldermalsen in Gelderland.

BAM Rail is verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud en storingsherstel aan de sporen, bovenleiding, beveiligingsinstallaties, zoals seinen en overwegen, reizigersinformatiesystemen en alle kunstwerken, waarvan de spoorbruggen over de Maas en de spoorbrug over de Waal het meest aansprekend zijn.

Het onderhoudsgebied van BAM Rail omvat onder meer 200 wissels, 225 kilometer spoor, 180 kilometer baanlichaam, 13 stations, 80 overwegen, 300 kilometer bovenleiding, drie grote spoorbruggen en vele kunstwerken en duikers.

Op 1 februari 2012 wordt gestart met de mobilisatie van het contractgebied. BAM Rail staat dan klaar om per 1 juni met het onderhoudscontract te starten. In dit Prestatie Gericht Onderhoudscontract (PGO-contract) heeft de aannemer de mogelijkheid het onderhoud flexibel en innovatief in te richten waardoor een betere prestatie wordt bereikt, zoals bijvoorbeeld het verder verlagen van het aantal storingen.
 

 

De inschrijvingsbedragen vindt u op de site van Prorail klik hier om daarna toe te gaan

 

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier.

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.

  

 

>