PERSBERICHT -

Osby Zweden 2 jan 2012

Een grote order voor de SRS Sjölander
SRS Sjölander heeft een contract getekend met Strukton AB in Zweden voor de levering van drie multi Flexibele Road-Rail voertuigen in 2012.

De totale contractwaarde bedraagt ​​ongeveer 24 miljoen SEK. De volgorde is voor de kern van de producten van het bedrijf en bestaat uit twee hoogwerkers en een Multi-Purpose  Road-Rail Vehicle. De multi-purpose vehicle is ook uitgerust met sneeuwruimen modules. Alle voertuigen, waarvan het grootste voordeel is de flexibiliteit, zullen worden gebruikt voor onderhoud-en bouwwerkzaamheden. Sjolanders ziet deze opdracht als een verdere ontwikkeling van de goede samenwerking die ze  sinds jaren heeft met Strukton.

Een tweede order  voor SRS Sjölander
Bestaat uit een contract getekend met Balfour Beatty Rail AB in Zweden voor de levering van zeven multi-flexibele weg-spoor voertuigen in 2012 met een optie voor nog eens twee auto's. Het contract totale waarde is ongeveer SEK 65 miljoen en is de grootste afzonderlijke order ooit in de geschiedenis van Sjolanders.

De opdracht bestaat uit de standaard hhogwerekers en Multi-Purpose Road-Rail voertuigen. De multi-purpose vehicles is daarom uitgerust met sneeuwruimen modules. Alle voertuigen, waarvan het grootste voordeel is de flexibiliteit in het gebruik, zullen worden gebruikt zowel voor het onderhoud en de bouw.

De bestelling kan gezien worden als een verdere ontwikkeling van de verdieping van de samenwerking tussen de bedrijven. Dit omvat de renovatie / upgrade van de bestaande van de klant weg-rail voertuigen, toegewijde service personeel Balfour Beatty en de klok rond support. Dit is een nieuwe spannende concept voor SRS Sjölander, te voorzien in behoeften van klanten in de industrie om steeds wisselende. Bijzonder verheugend is het dat deze orde is voor Zweden, waar SRS Sjölander afgelopen jaar het meest verkochte voertuigen voor de export.

SRS Sjölander kijken uit naar ondersteuning in de verdere succesvolle uitbouw Balfour Beatty's te bieden..

En we hebben voor u de promotie filmpjes van de nieuwste voertuigen van SRS

 

SRS Road Rail Vehicle LRB17
Platform: SRS type 12-2T1 (prepared for insulated Basket)
Vehicle can be used on curve radius down to 17 Meters (Tramway)
With German EBA Approval (Eisenbahn Bundes Amt)
Speed: Up to 70km/h
User: SPL Powerlines

 

SRS Modular Road Rail Vehicle RB25
Platform SRS KLL10-2TI and Scissors Platform (Modular construction)
Maximum speed: 70km/h
User: SPL Powerlines

Meer vindt u op de site van Sjolanders klik hier

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier.

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.

 

 

font>