Van Rio naar Rail center

Railinfra Opleidingen heeft een nieuwe naam: Railcenter. Naast de naam veranderen ook onze ambities. Behalve een opleidingsinstituut runnen willen we als Railcenter ook een plek creëren waar spelers uit de wereld van de railinfrasector samenkomen.

Of je nu betrokken bent bij de aanleg, het onderhoud, het beheer of de exploitatie van het spoor, dit wordt dé plek voor alle spelers uit de railsector. Railcenter stimuleert dat partijen met elkaar gaan samenwerken aan een beter spoor.

Railcenter wil dit bereiken door het behouden en ontwikkelen van vakmanschap, het bieden van een test- en beproevingscentrum voor nieuwe werkmethoden, innovatie en kennisdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een testlab voor ERTMS. Onze ambities willen we realiseren door een plek te creëren waar alle railpartners elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Vanaf maart 2017 kan dit in ons nieuwe gebouw, op het vertrouwde adres, in Amersfoort. Ons gebouw biedt straks ruimte en mogelijkheden voor het organiseren van vakdagen, rondleidingen, congressen, het tonen van productpresentaties en exposities. Kortom, dé plek waar de sector zich kan presenteren aan partners, gebruikers en bestuurders op een manier die een en al spoor ademt.Vanaf het voorjaar van 2017 kan dit fysiek in Amersfoort, maar dit najaar starten we al online. Onze nieuwe website railcenter.nl, die  live is, vormt hiervoor de basis. Hier gaan we regelmatig blogs plaatsen en behandelen we actuele onderwerpen, vraagstukken en thema’s. Wil je alle ontwikkelingen volgen? Like ons dan op Facebook en/of benader ons via LinkedIn.

Klik hier

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier       

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.